Udskriv

Chokoladenødder

Ingredienser

  • mandler
  • hasselnødder
  • cashewnødder
  • god mørk chokolade
  • evt. kanel eller andre julekrydderier

Sådan gør du

  1. Hæld den ønskede mængde af forskellige nødder på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist nødderne i ovnen i ca. 6 min. ved 200 grader.

  2. Lad nødderne køle af. Hvis skallen på fx hasselnødderne sidder løst, kan du lige nuller dem af.

  3. Smelt chokolade, det kommer an på hvor mange nødder du bruger. Start med at smelte lidt chokolade, hvis det ikke er nok kan du altid smelte noget.

    Hvis du er den avanceret type, så kan du temperere chokoladen.

  4. Kom et par nødder ned i den smeltede chokolade, og fisk dem op med en gaffel igen og placer dem på et stykke bagepapir. Det gør du med alle nødderne.

    Du kan lade dem størkne ved stuetemperatur eller i køleskabet, hvor det vil gå lidt hurtigere.

  5. Opbevar dem i en bøtte og nyd dem!