Udskriv

Veganske deller

Ingredienser

  • 2 dl. kogte quinoa kog 1 dl. quinoa i 2 dl. vand - det giver ca. 2 dl. kogt quinoa
  • 160 g. gulerødder
  • 1 & 1/2 dl. rismel
  • 70 g. majs
  • 180 g. kogte hvide bønner
  • 1 spsk. blonde chorella
  • 24 g. havregryn
  • 2 tsk. karry
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 spsk. sojasovs

Sådan gør du

  1. Hvis du ikker har kogt quinoa, så sørg for at koge det. brug ca. 1 dl. quinoa og kog det i 2 dl. vand i ca. 15 min.

  2. Skral gulerødderne og riv dem derefter fint

  3. Kom de kogte bønner op i en stor skål og mos dem lidt med en gaffel.

  4. Kom nu revet gulerod, majs og det kogte quinoa og i skålen også. Bland det hele sammen.

  5. Bland rismel, havregryn, blonde chorella og krydderierne sammen i en anden skål.

    Kom det derefter op i den store skål til de andre ingredienser og bland det hele godt sammen.

  6. tilsæt sojasovs og rør godt rundt.

  7. Varm en pande op med lidt olivenolie på 

  8. form nemt farsen til deller ved hjælp af en ske

  9. steg dellerne på panden, vend dem når de har fået en gylden og lidt sprød overflade.