Udskriv

chufacookies

Antal 14 stk.

Ingredienser

chufamælk

  • 150 g. tørret chufa
  • 500 ml. vand

til cookies

  • chufapulpen fra chufamælken
  • 1 & 1/2 banan
  • 1 dl. kokosmel
  • 1 spsk. hasselnøddesmør
  • 1 tsk. kanel
  • 1 dl. peanuts
  • 4 dadler
  • evt. 1-2 scoop plantforce synergy protein pulver med chokoladesmag eller 1 spsk. kakaopulver

Sådan gør du

chufamælk

  1. Hæld de chufaknoldene i et stor glas og hæld rigeligt med vand i. Lad dem stå i blød i 1-2 døgn.

  2. hæld vandet fra og kom chufaknoldene op i en foodprocessor og blend sammen med 500 ml. vand

  3. tag en skål frem og kom en si ovenpå. Hæld nu indholdet fra foodprocessoren op i sien. Der vil kun komme væske ned i skålen, og det der bliver tilbage i sien er pulpen. Dsv. blendet chufa, som skal bruges til chufacookies.

Chufacookies

  1. Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor, og blend det hele godt sammen. (du skal bruge det chufapulp fra da du lavede chufamælken).

  2. form dejen til cookies, og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir

  3. bag dem i ovnen ved 190 grader i 35-40 min.