Udskriv

Knækbrød

Ingredienser

  • 1 dl. solsikkekerner
  • 1 dl. hørfrø
  • 1 dl. græskarkerner
  • 1 dl. havregryn
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 1/2 dl. fuldkornsmel eller en glutenfri variant fx rismel
  • 1 1/2 dl. rugmel eller en glutenfri variant fx bogvedemel
  • 1/2 dl. olivenolie
  • 2 dl. vand

Sådan gør du

Sådan gør du:

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.

  2. Tilsæt derefter olivenolie og vand og rør dejen godt sammen.

  3. Kom lidt vand på køkkenbordet, og læg et stykke bagepapir ovenpå. (det er så bagepapiret ikke flytter sig).

  4. Kom dejen oven på bagepapiret og læg nu et stykke bagepapir oven på dejen. 

    Så rækkefølgen er; et bagepapir, dejen og et bagepapir ovenpå dejen. 

  5. Tag nu en kagerulle og rul dejen ud, så den fylder ca. hele bagepapiret

  6. Bages ved 170 grader i ca. 20 min.