Veganske bananpandekager – De bedste!

Veganske Bananpandekager – Glutenfrie

Veganske bananpandekager, som sparker røv på smagen!

Veganske bananpandekager

Mine nye yndlingspandekager!

Kender du “veganerudfordringen”, hvor man skal være veganer i 22 dage?

Den er jeg hoppet på!

Det er sådan set meget nemt for mig, da jeg før udfordringen næsten allerede spiste vegansk. Nu til disse veganske bananpandekagerne… Min mor plejer tit i weekenderne at lave simple og lækre bananpandekager, men der er dog æg i. Jeg mener, at hun bare bruger: havregryn, risdrik, banan og æg til de bananpandekager. De smager dejligt, men nu hvor jeg undgår æg, så må jeg jo ty til en anden opskrift. Derfor måtte jeg i køkkenet og udvikle en ny og hammer lækker opskrift på veganske bananpandekager. Kan siger at JEG ER FAN! De var utrolig lækre, og jeg skal snart lave dem igen. Og så synes jeg de er bedre end de bananpandekager min mor laver, så det er bare fantastisk.

Hip hura for disse veganske bananpandekager, som bare smager dejligt!!!

Kæmpe portion!

Dejen giver ca. 25-30 pandekager, det afhænger af hvor store du laver dem. Disse pandekager er små pandekager, sådan amerikanske pandekager størrelse, de søde og små pandekager. Jeg ved ikke om man vil kunne lave de helt store og flade pandekager, som fylder en helt pande, ud af denne dej. Jeg har ikke prøvet det, så jeg vil råde dig til, at lave de små og nuttede pandekager ud af denne dej. Du kan selvfølgelig også prøve, men jeg kan ikke garantere for det lykkes, haha.

Første gang jeg lavede disse pandekager, da fik min familie og jeg dem til morgenmad, så fik jeg dem to gange til morgenmad ellers, og det gjorde min søster også, og så fik jeg dem to gange efter skole. I kan godt se, at der bliver mange bananpandekager, ik´? Men det gør ingen ting, for de smager så godt! 🙂

Veganske bananpandekager

Opskrift på Veganske Bananpandekager

Bananpandekager

Ingredienser

 • 200 g. mel
 • (fx 50 g. hirsemel. 60 g. glutenfritmelmix fra Finax, 50 g. kikærtemel og 40 g. boghvedemel)
 • 2 bananer
 • 1 dl. havregryn
 • 2 spsk. ca. 15 g. hampeproteinpulver kan sagtens undlades
 • 1-2 tsk. kanel
 • 4 dl. risdrik eller anden plantedrik
 • 2 dl. appelsinjuice
 • 2 spsk. ahornsirup
 • 1 spsk. husk/loppefrøskaller kan erstattes af chiafrø
 • 2 tsk. bagepulver

Sådan gør du

 1. Mos bananerne med en gaffel på en tallerken

 2. Bland melet, havregryn, kanel, hampeprotein, husk/loppefrøskaller og bagepulver sammen i en skål

 3. Kom derefter de moset bananer, risdrikken, appelsinjuicen og ahornsirupen i. Rør det hele godt sammen til en dej.

 4. Varm en panden op og steg pandekagerne ved middelvarme i lidt kokosolie.

  Der bliver ca. 25-30 stk. det afhænger af størrelsen. 

  anbefaler at du laver dem som små pandekager

Veganske bananpandekager / veganske bananpandekager / veganske bananpandekager

Veganske bananpandekager

Billedresultat for instagram logo  Instagram: Papayaprinsessen2 thoughts on “Veganske bananpandekager – De bedste!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *