Sunde Honninghjerter! – En Sundere Jul! 15. dec.

     

15. december!

Er det tid til at prøve noget nyt julemad, som er lidt sundere?

Så er det december, og vi er igang med min julekalender: En Sundere Jul! – uden gluten, raffineret sukker og mælk. juhu!

Hvor du for sunde alternativer til de traditionelle juleretter. Desuden er de fleste opskrifter også veganske.

Dagens opskrift er; Sunde honninghjerter!

    

Min søsters absolut favorit opskrift i min julekalender! Hun har også været med til at lave den.. hihi..

Vil i høre en hemmelighed? som faktisk ikke er en hemmelighed men… Ja, disse honninghjerter er faktisk er uden honning, hehe.

vi bagte dem allerede et par gange før december, mums.

De smager dejligt af jul, og giver også fornemmelsen af jul, og så er de sunde, ligesom alle de andre opskrifter her på bloggen.

Man ligger nærmest ikke mærke til, at disse honninghjerter slet ikke er rigtige honninghjerter. 🙂 Og de smager bare skide godt!

God tur i køkkenet og jeg håber de smager, og send meget gerne nogle billeder!

God jul!

Sunde honninghjerter uden honning

Ingredienser

  • 100 g. cashewnødder
  • 100 g. hasselnødder
  • 100 g. mandler
  • 2 tsk. stødt ingefær
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. stødt nelliker
  • 1 nip salt
  • 170 g. dadler juicy dates
  • 2 tsk. kokosolie
  • 2-3 spsk. æblejuice
  • 1 æg

Sådan gør du

  1. Blend nødderne til mel og bland det sammen med krydderierne.

  2. Alle ingredienserne bliver blendet sammen i en foodprocessor, rør evt. ægget i bagefter

  3. sæt evt. dejen på køl, så bliver den lidt mere fast og lidt nemmere at arbejde med.

  4. Rul dejen ud omkring 1 cm. og stik kageforme i dejen

  5. Bag dem ved 180 grader i ca. 15 min.

  6. Når de er kølet ned så overtrækkes de med mørk chokolade. 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *