Raw cake! med banancreme, nøddebund og chokolade

Raw cake med nøddebund, banancreme og chokolade!

Hvem er klar på noget lækkert og sundt? – det er jeg.

Det her er “kagen”, som du bare må smage!

“Raw cake” eller “raw bite”. Det med navne kan være svært, men i bund og grund, så er det smagen det handler om!

Den er hurtigt at lave og smager så syndigt, men er stadig lavet på sunde ingredienser. Denne nøddebar/rawcake er perfekt som snack til kaffen eller som en lille dessert. (især til filmaftener!!). Du skal ikke bruge en ovn, men derimod en fryser til denne raw cake. Det ligger måske også lidt i navnet “raw” cake, en rå kage. Hehe.

En lækker lille bid! – men stadig sund…

Mmm hvis du er vild med søde sunde sager i form af banan, nødder og chokolade, så burde du prøve denne her!! Den smager så syndigt og er himmelsklækker, men den er altså fyldt med naturlige ingredienser, og den er uden tilsat sukker.

Husk endelig at sende mig billeder, hvis i laver nogle af mine opskrifter! Vil elske at se dem. 🙂

På udkig efter andre sunde lækkerier..? Ja det tænkte jeg nok! Få nogle ideer her.

Ingredienser

Nøddebund

  • 1 dl. mandler
  • 1 dl. hasselnødder
  • 1/2 dl. peanuts
  • 1 dl. havregryn
  • 70 g. dadler
  • 3 tsk. kokosolie

Banancreme

  • 120 g. bananer
  • 60 g. dadler
  • 1 dl. havredrik
  • 1 1/2 spsk. husk
  • 1 tsk. appelsinskal fra øko appelsin
  • 25 g. mørk chokolade

Æblestykker

  • 1 æble

Sådan gør du

Nøddebund

  1. Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor.

  2. Find en form og kom bagepapir ned i den.

    Fyld derefter nødebunden deri og pres det godt sammen.

æble

  1. Vask æbler og skær det ud i både, og fjern kernerne.

    Skær derefter æblerne ud i meget tynde både

  2. Læg æbleskiverne oven på nøddebunden.

Banancreme

  1. Kom havredrik og husk sammen i en skål og rør lidt rundt.

  2. I en foodprocessor blender du; banan, dadler, appelsinskal, havrefløde

    Til sidst kommes havredrik/husk-blandingen i og der blendes lidt igen.

  3. Hak chokoladen og vend/rør den i cremen

  4. Hæld banancremen oven på nøddebunden og kom det i fryseren i et par timer.

  5. Efter et par timer tages den op, og du kan evt. pynte med et lag mørk chokolade. 

  6. Raw baren er nu klar til servering.

Vil hjertensgerne se jeres billeder, hvis i laver nogle af mine opskrifter! 🙂 og høre hvad i synes om opskrifterne.

Så tag eller send mig gerne jeres billeder.

Kh. Papayaprinsessen.

Billedresultat for instagram logo  Instagram: Papayaprinsessen

raw cake



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *