Bananbrød!

Brød eller kage? – Tja.. det er formet som et brød, men smager mere af kage. “Bananbrød”.

De modne bananerne ligger klar, og havregrynene står på hylden, og skabet er fyldt med mørk chokolade.

Ved du hvad det betyder?

Bananbrød! Jupi!!!

Har du ikke prøvet det før? Så burde du virkelig overveje det.

Det er ikke helt så “kageagtig” som en kage, men overhovedet heller ikke som brød. Det er en sød midterting!

En skive bananbrød med lidt peanut butter på, og så har man en rigtig lækker snack.

Husk at jeg meget gerne vil se jeres madbilleder, hvis i laver nogle af mine opskrifter. Det vil jeg elske! 🙂 

bananbrød

Bananbrød

Antal 1 brød

Ingredienser

  • 200 g. banan
  • 2 spsk. kokosolie
  • 2 æg
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk. kanel
  • 1 1/2 dl. mandelmel
  • 1 dl. hirsemel eller andet mel
  • 1/2 dl. kikærtemel
  • 1 dl. havregryn
  • 50 g. mandler eller hasselnødder
  • 50 g. mørk chokolade 85%
  • 60 g. dadler juicy dates
  • 1/2 dl. havredrik eller anden væske

Sådan gør du

  1. Blend banan, dadler, honning, havredrik og kokosolie sammen i en foodprocessor.

  2. Bland alt melet sammen i en skål sammen med kanel og salt.

  3. Hak nødderne og chokoladen og kom også det i skålen.

  4. Bland nu indholdet fra foodprocessoren og skålen sammen og tilsæt æggene.

  5. Når du har rør godt rundt, så bages brødet ved 180 grader i 30-35 min.

    Afhængig af ovn, så kan dette variere, så stik en gaffel i brødet, og se om det er færdigbagt. Hold også altid lidt øje med brødet, når det bager.

Vil hjertensgerne se jeres billeder, hvis i laver nogle af mine opskrifter! 🙂 og høre hvad i synes om opskrifterne.

Så tag eller send mig gerne jeres billeder.

Kh. Papayaprinsessen.

Billedresultat for instagram logo  Instagram: Papayaprinsessen



2 thoughts on “Bananbrød!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *