Alle mine opskrifter- E-bog| sidste blogindlæg

Download “Papayaprinsessens samlede opskrifter” her!

Tryk her for at downloade den gratis e-bog “Papayaprinsessens samlede opskrifter”. Gem e-bogen på din computer, da dette link snart vil blive slettet.

Hej!

Til alle jer som har fulgt med på Papayaprinsessen i længere eller kortere tid. Jeg er utrolig taknemlig for jer, som har fulgt med på Papayaprinsessen de sidste tre år. Jeg har nydt at have min blog, og har elsker at udvikle nye opskrifter og kunne være kreativ med madlavning.

Tiden går og vi udvikler os alle sammen. Lige nu er jeg et sted i mit liv, hvor en del har ændret sig. Jeg har ikke længere den samme motivation og passion for Papayaprinsessen, og har derfor valgt at stoppe. Min blog her på Papayaprinsessen.dk, vil derfor snart blive slettet. Jeg har derfor samlet alle (126) af mine opskrifter i en e-bog, som du kan downloade gratis. Min instagrambruger, Papayaprinsessen, vil stadig eksisterer, og derind ligger der også en del af mine opskrifter. Jeg sletter min hjemmeside, da den koster penge at have kørende, og det synes jeg er lidt spild, da jeg ikke kommer til at bruge den mere.

De næste tre år skal jeg gå på gymnasiet, hvilket jeg ved kommer til at tage en hel del af min tid. Udover det har jeg et job og danser en del, så min tid er allerede godt fyldt op. Derfor ved jeg, at jeg alligevel ikke kommer til at have tiden eller overskuet til at køre Papayaprinsessen. Måske bliver det blot en pause her fra Papayaprinsessen, det må tiden vise.

Igen, tusind tusind gange tak til jer som har fulgt med!

De bedste madglade hilsner fra Papayaprinsessen! 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *