Æggemuffins – med grøntsager og kerner

Mmmm… Så er der sunde æggemuffins med b.la. grøntsager og kerner i.

De er lækre og bløde i det, og passer perfekt til madpakken eller som snack. Og pga. æggene har den også et godt proteinindhold.

Udskriv

Æggemuffins

Antal 12 muffins

Ingredienser

  • 270 g. revet squash
  • 1 revet gulerod
  • 4 æg
  • 1/2 dl. rugflager eller havregryn
  • 1 dl. mel (fuldkornsmel eller en glutenfri variant).
  • 1 1/2 dl. kerner, et mix af: hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 dl. feta
  • 1 1/2 dl. rismælk eller en andet variant.

Sådan gør du

Sådan gør du:

  1. Riv gulerodden og squash fint og hak fetaen i små stykker.

  2. vej diverse ingredienser af og bland alle ingredienserne sammen i en skål.

  3. Smør 12 muffinsforme med olivenolie og fordel dejen i muffinsformene. 

    (Jeg bruger ikke papirmuffinsforme, men bare en muffinsbageplade).

  4. Bag dem ved 200 g. i ca. 25 min.

  5. Obs. de skal være faste, så stik evt. en pind eller gaffel i dem, og se om de er færdige. Muffinsne pilles ud af formene/pladen når de er kølet af.

Husk at poste et billede af maden (hvis altså du laver en af mine opskrifter), og tag mig i billedet og hastag det med #papayaprinsessenmad

Vil hjertensgerne se jeres billeder! 🙂 og høre hvad i synes om opskrifterne.

Instagram: Papayaprinsessen



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *