Græskarfladbrød – Hurtige & nemme

Jeg synes de smager sååå godt! Måske er du lidt skeptisk når du høre ordet “gråskarfladbrød”, men giv dem en change!!

De er hurtige at lave, og de skal ikke bage i særlig lang tid.

De er perfekte som tilbehør til supper (vi fik dem b.la. sammen med en blomkålssuppe), eller brug dem ligesom normal brød nemlig med pålæg på. Begge ting er lækre!

Opskrift:

Portion: en brædepande

➢ 350-400 g. græskar

➢ 4 æg

➢ 100 g. mel (fx kikærtemel, quinoamel eller boghvedemel)

➢ 1/2 tsk salt.

➢ timian/oregano/basilikum til at drysse ovenpå

Sådan gør du: Skyl og skær græskarret ud og vej det af du skal bruge. Kom det i en foodprocessorer (i min kan man indsætte en riveplade). Eller brug en maskine, som kan rive græskarret (ikke i alt for grove stykker).

Bland derefter; revet græskar, æggene, melet og salt godt sammen i en skål.

Læg et stykke bagepapir på en bradepande, og spræd “dejen” ud derpå. Dejen skal ikke være for tynd! ca. en tykkelse på 1/2 cm. vurder selv hvad du synes om tykkelsen.

Bages i ovnen ved 200 grader i 20-25 min. Og bagefter er dit fladbrød klart og varmt! 🙂

God appetit! 

Husk at poste et billede af maden (hvis altså du laver en af mine opskrifter), og tag mig i billedet og hastag det med #papayaprinsessenmad

Vil hjertensgerne se jeres billeder! 🙂 og høre hvad i synes om opskrifterne.

Instagram: Papayaprinsessen



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *