Cashewcreme! – cremet og sød i smagen

Cashewcreme til morgenmad, snack eller i lækkre desserter, you decide. 

Godmorgen!

Elsker du også smagen af cashewnødder?

jeg synes de er yderst delikate, og så for de sådan en cremet og lækker smag når de bliver blendet.

Prøv kræfter af med denne “cashewcreme”. Du kan fx bruge den som grød, måske tilsætte lidt til din normale havregrød.

Du kan prøve at bruge den som kagecreme.

 

Du kan selv bestemme konsistensen, om hvor flydende eller fast den skal være, du justere bare mængden af væske der kommer i.

 

Har fundet på en himmelsk blanding: Cashewcreme, sund nutella og fisk frugt! Mummss så er den perfekte morgenmad der! (til den søde tand)

Har tre opskrifter på sund nutella:

  1. Cremet nutella med bl.a. nødder, dalder og mørk chokolade.
  2.  Himmelsk Kikærtenutella!
  3. Nutella med banan og kidney bønner

1.  2.   3.

 

Udskriv

Cashewcreme

Ingredienser

  • 2 dl. cashewnødder
  • 2 stk. dadler juicy dates
  • et nip salt
  • en knivspids vanilje smag evt. til
  • 1/2 til 1 dl. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. HUSK
  • 1/2 dl. vand

Sådan gør du

Dagen før eller et par timer før

  1. Kom 2 dl. cashewnødder i et glas og kom rigeligt med vand i. De skal iblødsættes i et par timer, og gerne natten over.

Næste dag eller et par timer senere

  1. Start med at lave "HUSKblandingen". Bland HUSK og 1/2 dl. vand sammen og lad det stå. Blandingen vil få en geleagtig konsistens. 

  2. Kom cashewnødder, dadler, salt, vanilje, vand, citronsaft i en foodprocessor og blend indtil at den har en ensartet konsistens. 

    Du kan tilføje mere væske, for at få cremen mere flydende. 

  3. Kom til sidst HUSKblandingen i og blend en smule mere. 

  4. Nu er cashewcremen klar og den kan serveres!

Tip til servering

  1. Kom gerne frisk frugt oven på grøden, da det giver en mere fisk smag til den søde creme. og psst... alt med mørk chokolade på er ekstra lækkert!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *