Eksotisk Nicecream- med appelsin og frisk gurkemeje!

   

Er der nogle nicecream-lovers der ude? 

Utroligt hvor godt en blendet frosen banan kan smage! hehe, men det smager altså bare virkelig godt.

Mega cremet og lækker i konsistensen, og så den søde smag.

I denne opskrift er der kommet et “eksotisk” tvist på!

Appelsin og frisk gurkemeje.

Farven fra gurkemejen gør nicecreamen lidt orange, og de tilføre begge en super læker og frisk smag.

+ at de er gavnlige for sundheden.

Jeg ved at dette lyder mærkeligt, men for at fremme det aktive stof i gurkemejen, som er curcurmin. Kan man tilsætte lidt sort peber, da det aktivere det antiinflammatoriske stof. Stoffet bliver også aktiveret, når det opvarmes. Curcurmin er en stærk antioxidant, og derfor supper i disse kolde måneder, som er fyldte med snottede næser.

Udskriv

Eksotisk Nicecream

Ingredienser

  • 2 frosne bananer
  • 1/2 appelsin
  • lidt revet appelsinskal fra ØKO appelsin
  • ca. 1 cm gurkemeje
  • lidt væske fx appelsinjuice eller havredrik
  • en knivspids sort peber da det aktivere det antiinflammatoriske stof curcurmin

Sådan gør du

  1. Vask appelsinen og riv lidt af skallen.

    skær appelsinen over og brug halvdelen.

  2. Skræl det stykke af gurkemejen som du skal bruge, og riv det fint.

  3. Kom alle ingredienserne i en blender/foodprocessor og blend. 

    Tilføj først lidt væske, og tilføj mere indtil at konsistensen er god.

Vil hjertensgerne se jeres billeder, hvis i laver nogle af mine opskrifter! 🙂 og høre hvad i synes om opskrifterne.

Så tag eller send mig gerne jeres billeder.

Kh. Papayaprinsessen.

Billedresultat for instagram logo  Instagram: Papayaprinsessen

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *