Hjemmelavet remoulade! – sundere og fedtfattig.

Hjemmelavet remoulade når det er bedst! 🙂

    

Fordele ved en hjemmelavet remoulade er helt klart, at du ved hvilke ingredienser der er i. Du slipper for e-numre osv.

Remouladen er fedtfattig, da den er lavet på skyr.

Så er den smækket med god smag! Du kan også smage remoulade til, så den bliver, som du vil have den, et ekstra bonus!

Før du begynder at gå i gang med denne lækre remoulade, så tjek at du har købt alt ind. Ja, for jeg havde hvert fald ikke et glas cornichoner og kapers liggende.

Så jeg måtte et hurtig smut i Rema 1000. Jeg var susende på min grønne cykel! 🙂

På det ene billede ses remouladen sammen med nogle tundeller. Opskriften på tundeller kommer også ud her på bloggen lidt senere.

God fornøjelse!

   

Udskriv

Remoulade

Antal 1 glas

Ingredienser

  • 60 g gulerod
  • 150 g. skyr
  • 1 stor tsk. karry Smag gerne til
  • 1 tsk. kapers
  • 5 stk. cornichoner
  • 1 tsk. sennep
  • salt og peber efter behov

Sådan gør du

  1. Riv guleroden og cornichonerne fint på et rivejern

  2. Hak kapersne i mindre stykker

  3. Bland alle ingredienserne godt sammen, og kom remouladen på glas.

    Husk at smag til!

    Opbevar den gerne et par timer på køl før den skal serveres.

Vil hjertensgerne se jeres billeder, hvis i laver nogle af mine opskrifter! 🙂 og høre hvad i synes om opskrifterne.

Så tag eller send mig gerne jeres billeder.

Kh. Papayaprinsessen.

Billedresultat for instagram logo  Instagram: Papayaprinsessen

 



1 thought on “Hjemmelavet remoulade! – sundere og fedtfattig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *