Sund nødde-chokoladepålæg med bønner!

   

Kalder dette lækre værk for: “Nødde-chokoladepålæg”, som egentligt er endnu et bud på et alternativ til vores allesammens Nutella.

Denne er lavet på de lækre basic ting: Hasselnødder, dadler, mørk chokolade, kakao osv.

Men! så for jeg sneget noget andet ind også… uha det bliver spændende!

Kidney bønner.

Øh what? Jeps, og nej de kan som sådan ikke smages.

De tilføjer protein og så er det protein i naturlig form istedet for proteinpulver.

Det her er min tredje opskrift på et alternativ til nutella, så er ret vild med denne blanding.

Der er desuden ikke første gang jeg får sneget bønner ind, se her: En opskrift på Nutella med kikærter

Har også en opskrift på sund nutella, som er uden bønner og mere cremet i konsistensen. Nødde/Chokoladepålæg (Sund Nutella)

 

På billedet er det denne opskrift på rødbedeboller, som så er smurt med denne nødde-chokoladepålæg.

Udskriv

Nødde-chokoladepålæg med bønner (sund nutella)

Antal 1 glas

Ingredienser

  • 2 1/2 dl. kogte kidney bønner bruger dem fra dåse
  • 2 dl. hasselnødder
  • 45 g. mørk chokolade bruger 85%
  • en halv banan
  • en knivspids vaniljepulver
  • 55 g. dadler juicy dates
  • 2 tsk. kakaopulver

Sådan gør du

  1. Hele molevitten ryger i en foodprocessor og bliver blendet til en ensartet masse.

     Man kan evt. smelte chokoladen først, men det er ikke nødvendigt.  

Vil hjertensgerne se jeres billeder, hvis i laver nogle af mine opskrifter! 🙂 og høre hvad i synes om opskrifterne.

Så tag eller send mig gerne jeres billeder.

Kh. Papayaprinsessen.

Billedresultat for instagram logo  Instagram: Papayaprinsessen



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *