Marcipan til konfekt! En Sundere Jul 4. dec.

4. december!

Er det tid til at prøve noget nyt julemad, som er lidt sundere?

Så her er julekalenderen “En Sundere Jul uden gluten, raffineret sukker og mælk”, hvor du for sunde alternativer til de traditionelle juleretter.

desuden er de fleste opskrifter også veganske.

I dag er opskriften: Sunde marcipan!

Slå dig løs og vær super kreativ med konfekten. 🙂 Denne marcipan er super hurtig at lave, og smager rigtig godt!

Jeg lavede konfekt af marcipan og dadelrulle fra naturlig sød.

Et lille tip: alt der er dyppet i chokolade, smager bare liiidt bedre! hehe…

Udskriv

Ingredienser

  • 80 g. mandelmel
  • 5 dadler
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. kokosolie

pynt

  • gojibær, nødder, kerner, kokosmel, chokolade, frysetørret hindbær- og jordbær, morbær, rosiner.

Sådan gør du

  1. Hvis du ikke har mandelmel så blend mandler til mel i en kaffekværn.

  2. Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor, bagefter tages massen ud og trykkes sammen i hænderne, da marcipandejen er blendet hænger den ikke sammen, men det gør den når man lige trykker den sammen

  3. Nu kan du slå dig løs, og vær kreativ med konfekten! God fornøjelse! 🙂

Vil hjertensgerne se jeres billeder, hvis i laver nogle af mine opskrifter! 🙂 og høre hvad i synes om opskrifterne.

Så tag eller send mig gerne jeres billeder.

Kh. Papayaprinsessen.

Instagram: Papayaprinsessen



1 thought on “Marcipan til konfekt! En Sundere Jul 4. dec.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *